Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

GENOM ATT DU BEKRÄFTAR DITT KÖP I KASSAN GODKÄNNER DU SAMTIDIGT RM JAKTS KÖPVILLKOR

Denna information utgör inte villkor för att handla på https://rmjakt.se/. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:
RM Jakt AB
Organisationsnummer: 559108-2259
Hemvägen 9C
957 31 Övertorneå
E-post: info@rmjakt.se (besvaras inom 48 timmar)

Vi följer alla villkor och regler inom e-handel (innehar SSL- certifikat).
Vi säljer endast till privatpersoner som fyllt 18 år . Hos oss beställer du tryggt och enkelt via https://www.rmjakt.se. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst på svenska och Finska hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer vi alltid försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden följer RM Jakt nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser hos RM Jakt inklusive moms. RM Jakt AB använder Svea (Svea Ekonomi AB, organisationsnummer 556489-2924) som mellanhand för hantering av betalningar. Svea Checkout/faktura är förvalt betalningsalternativ, du kan även välja delbetalning med Svea konto eller Delbetalning. Du har även möjlighet att betala med Swish.

Svea Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Svea Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Svea påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Svea Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Svea Ekonomi AB uppfyller kraven för de så kallade Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).

Leveranstid

Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med PostNord eller DHL. Du blir aviserad när du kan hämta ut paketet hos ditt ombud. RM Jakt AB skickar beställningar under helgfria vardagar.

14 dagars ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt på dit köp hos RM Jakt AB, förutsatt att den returneras i oskadad, omärkt och obruten originalförpackning. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Vill du under denna tid skicka tillbaka din vara för antingen byte eller återköp så ber vi dig fylla i vår retursedel, det underlättar hanteringen och möjliggör en snabbare och smidigare process för dig som kund. Vid retur skall kunden själv bekosta returfrakten.

Reklamation

Du har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan eller skador som uppkommer innan produkten levereras till dig som konsument, den gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkten.