Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Dogman

AB Dogman startades 1965 i en källarlokal på 40 kvm i Lund. Grundaren Hans Jerenäs satte tidigt honnörsorden säkra leveranser och hög produktkvalitet, vilka är aktuella än idag. När verksamheten 1969 bedrevs i elva liknande källarlokaler var det dags att bygga nytt kontor och lager. Den nya adressen blev Staffanstorp en knapp mil utanför Lund. Företaget växte snabbt och 1983 var lokalerna för trånga och nya lokaler byggdes i, det då endast projekterade, industriområdet Gastelyckan i Lund. 2004 etablerades Dogman A/S i Norge.

Företaget förvärvades 2006 av nuvarande ägare BrA Invest CKS AB, samma år etablerades Dogman ApS i Danmark. I takt med att företagets utveckling stadigt går framåt byggdes under 2009 ett nytt höglager och kontor i Åstorp utanför Helsingborg. Sedan mars 2010 sitter Dogman i nya lokaler i Åstorp, du ser oss lätt från E4:an. Under 2010 etablerades även Dogman Oy i Finland.

Dogman är sedan augusti 2011 ny ägare till Jacson of Scandinavia, det äldsta och en av de ledande grossisterna inom ridsport i Sverige och Norden. Jacson har funnits sedan 1867 och erbjuder ett väl utvalt sortiment av produkter för stall, häst och ryttare. Företaget finns idag etablerat på samma marknader som Dogman - Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Dogmans arbete för ett hållbart samhälle

Dogman ställer krav på:

  • Produkter: miljövänliga material, mindre förpackningsmaterial
  • Transporter: samarbete med speditionsfirmor som tar miljöhänsyn Dogman uppfyller samhällets och myndigheterna krav på:
  • Återvinning: papper, batterier och elektronik. Betalar avgift till FTI (Förpacknings och tidningsinsamlingen) och Elkretsen.
  • Rapportering av foderartiklar till Jordbruksverket samt kemiprodukter till Kemikalieinspektionen
  • Produktmärkning: följer EU:s lagstiftning för märkning av fodervaror och kemikalieprodukter
Läs mer
Produkter
12 36 72