Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Lightforce

Lightforce är ett företag som grundades 1980-talets södra Australien. De specialiserar sig på att utveckla belysningsutrustning som klarar av att överleva alla typer av klimat, med produkter som utvecklats för allt från lastbilar till jägare. Varumärket Lightforce exporteras till över 50 olika länder och ser stora marknader i Europa, Storbritannien, Skandinavien, Afrika, Sydostasien och Nordamerika.

Lightforce fabriken ligger i Adelaide i södra Australien och sysselsätter över 50 anställda. Tillverkningsanläggningen har vuxit till en sofistikerad produktionsanläggning och Lightforce har ett formidabelt rykte som världsledande inom innovativ design och kvalitet vid tillverkning av högpresterande och hållbara belysningssystem. Pågående utveckling har öppnat nya marknader och det prisbelönta sortimentet av modulära tillbehör har bidragit till att öka efterfrågan till vad den är idag, med export till mer än 50 länder världen över.

Till skillnad från många av sina konkurrenter genomför Lightforce pionjärarbete inom användningen av moderna komposit- och miljövänliga material, vilket har förtjänat dem ett antal prestigefyllda australienska och internationella designpriser.

Läs mer
Produkter
12 36 72