Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Retki Finland

Retki har inom en kort tid vuxit till ett av de framgångsrikaste företagen inom outdoor segment i Finland. Framgången för Retki -produkterna ligger i viljan att från första början planera och tillverka innovativa produkter och hitta lösningar för både proffs- och fritidsfolket.

Retki har fått gynnsamma vindar som gåva på sin resa, men också lämpligt med motvind son har styrt dom i rätt riktning.

Inte ens den bästa produkten kan födas utan hjälp av flertal användare och branchproffs och deras feedback och samverkan. Retki tackar alla användare av och det fina samarbetare som man haft glädje att ta del av.

HISTORA

I början av 1990 -talet började företagets grundare Vesa Wallenius planera och marknadsföra de första Retki produkterna. Under lågkonjunkturen måste ett nytt varumärke förtjäna sin plats i handeln. Det medförde att hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris var viktiga delar av produktutvecklingen.
Företagarfamiljen fokuserade på produktutveckling, testning och marknadsföring. Retki produkterna har testats bl a under Finska Armens olika läger och även på äventyr i Antarktis. Flera av produkterna har vunnit tester och pris/kvalitet förhållande anses vara mycket fördelaktiga. Sedan början av 2000-talet hör Retki -produkterna till friluftfolkets favoriter.

ANVÄNDARSTÖD

Framgången för Retki -produkterna ligger i viljan att från första början planera och tillverka innovativa produkter och hitta lösningar för både proffs- och fritidsbruk. För att kunna ta fram topp produkter behövs samarbete med olika användare, såväl proffs som glada amatörer. man vill tacka alla som bidragit med sina åsikter och på det viset för utvecklingen av Retki -produkterna framåt.

MÅLSÄTTNING

Retki skall fortsättä på sitt spår: viljan att erbjuda sina kunder mycket produkt för pengarna. Genom noggrann planering och övervakning av tillverkningen efterstävar man att behålla produkternas höga kvalitet samtidigt som håller nere företagets kostnader, allt för att kunna erbjuda marknaden konkurrenskraftiga produkter.

Läs mer