Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Hem » JAKTUTRUSTNING » Åteljakt » Åtelbelysning

Åtelbelysning

Med tanke på att det vanligtvis är mörkt och åtelplatsen brukar vara nära buskar som skymmer sikten är det viktigt med åtelbelysning. Med bra åtelbelysning har du alla möjligheter för en lyckad grisjakt oavsett vart du befinner dig eller hur vädret är. I sin tur ökar det även säkerheten för din egen del. Med en dålig belysning har du betydligt sämre sikte och löper en större risk att skjuta fel.

Köp åtelbelysning online

Är du ute efter att köpa åtelbelysning för kommande grisjakt? Då har du hittat rätt! På RM Jakt har vi valt att ta in åtelbelysning från Gyttorp då vi inte gillar att chansa på kvalitén. Här hittar du åtelbelysning och lampor speciellt anpassade för att lysa upp din åtelplats som ger dig större möjligheter för en lyckad grisjakt.

Vi har två olika modeller av åtelbelysning från Gyttorp, en liten och en med dimmer. Den lilla modellen är en stark och funktionell åtelbelysning med skymningsrelä. Tack vare ledlamporna blir återbelysningen väldigt strömsnål. Dessutom är återbelysningen i princip helt vattentät.

Gyttorp åtelbelysning med skymningsrelä och dimmer är den exklusiva varianten. En dimmer underlättar oerhört mycket när du ska ut på en grisjakt. Du kan tända den när du väl är på plats, men du kan även ha din dimmer på svag ljusstyrka hela tiden. På så sätt låter du skymningen styra när dimmern ska tändas. I sin tur vänjer sig djuren vid ljuset vilket underlättar ditt skytte avsevärt.

Åtelbelysning för effektiv jakt

Våra modeller av åtelbelysning är med väldigt hög kvalité och allt beror på vad du är ute efter. Vill du ha något mer exklusivt så är en åtelbelysning med dimmer det givna valet. Den lilla modellen är dock en väldigt prisvärd lösning, som dessutom är väldigt kvalitativ och som också fungerar felfritt. Välj den åtelbelysning som passar din jakt allra bäst. Vi har alltid snabba leveranser och säkra betalningar.

Läs mer