Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Butiksmedarbetare med intresse för e-handel & marknadsföring sökes till RM Jakt

Gillar du att vara ute i naturen och är förtjust i jakt? Kan du svenska och finska flytande? Har du dessutom ett intresse för marknadsföring? Då har du hittat rätt! Vi söker efter en butiksmedarbetare med intresse för e-handel och marknadsföring. I rollen som butiksmedarbetare ser vi dig som en serviceminded och social person, som tillsammans med butiksteamet skapar en härlig köpupplevelse hos oss på RM jakt. Utöver detta ser vi det som ett plus om du har ett intresse för följande områden:

Sociala medier – Intresse och kunskap inom text och bild
Web – Förståelse för en webbplats uppbyggnad och struktur.
SEO - Organiskt sök och intresse för textproduktion.
Nyhetsbrev - Intresse av utskick av nyhetsbrev och behålla en god relation till nuvarande kunder.

Känner du igen dig i texten ovan? Skicka gärna en ansökan med bifogat cv till rolf@rmjakt.se

 

Om RM Jakt

RM Jakt, www.rmjakt.se - Jägarens val!

RM Jakt AB är den personliga jaktbutiken med det breda sortimentet, och snabba leveranserna. Vi är en bred leverantör av utrustning för dig, ditt vapen och hunden med sortiment som hundpejling, ryggsäckar, transportburar, borstar vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, åtelkameror, åtelbelysning, optik, knivar, och slakttillbehör!

Här finns det du och din hund behöver för jakt och fritid. Vi säljer jakttillbehör från utvalda leverantörer som Swedteam, Swarovski, Hawke, Vortex, Vorn, Ultracom, Tello, Stabilotherm, Gyttorp, Fauna, Hoppe´s, EKA-knivar, Garmin, Dogman, Bushnell, Nordik Predator, Trixie, Led Lenser och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

RM Jakt erbjuder på nätet allt du behöver för en lyckad jakt - vi har ett ständigt växande sortiment av jakt- och hundutrustning samt fritidsartiklar som du kan köpa online direkt i vår webbshop. En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från!

Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, kort- eller delbetalning från Klarna

Butikens öppettider är: Mån-Fre10-17

Organisationsnummer 559108-2259