Hem » ELEKTRONIK » Actionkamera » Actionkamera Garmin VIRB XE

Actionkamera Garmin VIRB XE

Lagerstatus: 5-10 dagar extra leveranstid
3,990 kr
 
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Beskrivning

Garmins mest avancerade action kamera. VIRB XE klarar av detaljrikt HD material i 1080p/60fps, samt 12MP bilder på upp till 30 bilder per sekund. Med inbyggd GPS G-Metrix spelar den även in hastighet, accelleration, position och g-kraft. Den kompakta, robusta konstruktionen tillåter dykning ner till 50m utan dykhus.

Professionell videoinspelning

Med VIRB XE har du möjlighet att spela in fantastiska HD-videor i 1080p/60fps för att fånga dina upplevelser med hög detaljrikedom. Anpassad glaslins, hög upplösning och zoom, VIRB XE ser till att du har möjlighet att fånga det du ser.

Ta bilder med hög kvalitet

Med en dedikerad fotoknapp och möjlighet att ta vidvinkelbilder med 12 megapixlar med en hastighet på upp till 10 bilder per sekund är VIRB XE utformad för att fånga den absolut bästa bilden. Du kan även ta bilder medan du spelar in video. VIRB XE kan även ställas in för att automatiskt ta bilder under en längre tid, med anpassningsbara intervall upp till 120 sekunder. I timelapse läget försätts VIRB XE i viloläge mellan bildtagningarna, så att batteriets livslängd maximeras för extremt långa fotosessioner.

G-Metrix

Fånga mer än bara en video av ögonblicket med G-Metrix. VIRB XE har inbyggd Garmin GPS, G-kraft och riktningssensorer för att få med all information om din hastighet, längd och höjd. VIRB XE kan även anslutas trådlöst till externa sensorer och Garmin-enheter. Genom att använda den kostnadsfria VIRB Edit-programvaran (finns för både smartphone och PC) kan du lägga till mätare och diagram, så att du kan visa upp din hastighet, acceleration, puls och mycket mer i realtid.

Liten och robust

VIRB XE är redo för djupdykningar(ner till 50 meter) utan att du behöver extra utrustning eller höljen. Den tåliga, kompakta designen klarar att stå emot elementen, stötar och slag utan problem. Med en öppen mikrofon spelar du in rent och tydligt ljud som kameror i höljen inte klarar att fånga upp. Tack vare en hydrofobisk, plan glaslins är undervattenbilderna kristallklara, och övergångar ur och i vattnet är fria från droppar.

Bildstabilisering

I VIRB XE finns rörelsesensorer som upptäcker kamerarörelser och hjälper till att hålla filmtagningen stabil. Elektronisk bildstabilisering minskar kameraskakning och oskärpa oavsett om du skumpar fram över hård terräng eller tar en bild med skakig hand.

Anslut VIRB via Wi-Fi

Anpassa tagningen med förhandsvisning av livevideo, styr och visa sedan en eller flera kameror genom att ansluta VIRB XE till Garmin VIRB Mobile-appen på din kompatibla smartphone¹ eller surfplatta. Det ger dig möjlighet att spela upp och redigera inspelat material, överlagra G-Metrix-data och skicka videor till molnet. Du kan också styra och konfigurera VIRB XE bekvämt från en kompatibel Garmin-enhet.

Inspelning med ett tryck

VIRB XE är designad med tanken, one-push inspelning. Den dedikerade kameraknappen ger tydlig feedback så att du även med handskar vet att du tryckt in den. Inspelningen startar direkt när du trycker på inspelningsknappen, även om kameran är avstängd.

Robust kraft för ändlösa äventyr

VIRB XE har väderskyddade strömkontakter så att du kan ansluta den till ett bilbatteri eller annan strömkälla för långa perioder av oavbruten inspelning. VIRB XE har även ett laddningsbart/utbytbart litiumjonbatteri för ökad flexibilitet.

Förstklassigt trådlöst HD-ljud

VIRB XE är utrustad med Bluetooth och kan anslutas direkt till trådlösa Bluetooth-headset eller mikrofoner för inspelning av ljud i HD. Oavsett om du är längre bort från kameran eller hellre vill få med dina motorcykelkommentarer ser VIRB XE till att ljudet blir som du tänkt dig.

Använd Garmins system

VIRB XE kan dra nytta av det kraftfulla Garmin-systemet för att utöka kamerastyrningen och hämta in ytterligare prestandadata. Övervaka och styr VIRB XE med VIRB-fjärrkontrollen (tillval) och alla möjliga bärbara eller installerade navigeringsenheter. Du kan hämta ytterligare data via Garmins sensorer (tillval) som Garmin Vector-cykelkraftsensorn, Garmin-pulssensorn eller via kompatibel konditions-, flyg- eller marinutrustning.

Synkronisering av flera kameror

VIRB XE förenklar kompliceradede tagningar med flera kameror genom att automatiskt synkronisera filmer med en noggrannhet på mindre än en bildruta, med hjälp av GPS-tidsstämplar. Använd VIRB Edit för att smidigt växla mellan flera kameravinklar med en knapptryckning och gör dig av med tidskrävande omjusteringar och tidskoder.

VIRB Tracking

Med VIRB Tracking får du reda på kamerans senast kända position så att du kan spåra och hitta din kamera. Använd VIRB Tracking-spårningsfunktionen med en kompatibel Garmin-enhet eller kompatibel smartphone.

Otrolig video utan krångel

VIRB Edit, vår kostnadsfria datorprogramvara, skapar snygga, delningsklara videor av dina upplevelser tack vare G-Metrix-data som samlats in av VIRB. Eller använd manuella kontroller för att granska och redigera tagningar, justera G-Metrix-mätare, lägga till musik och smidigt växla mellan kameravinklar. Med VIRB Edit hålls också kameran automatiskt uppdaterad.

Fästen för sann actionkvalitet

Det finns en rad mångsidiga och högkvalitativa fästen som du kan låsa fast kameran med. Från fästen som monteras på välvda eller raka däck och instrumentpaneler till fästen för styrstång, sadel, hjälm, bröstrem eller andra typer av remmar – med fästena sitter kameran säkert i alla lägen. VIRB-fästen har professionell, halkfri åtdragning med insexnyckel som ger maximalt vridmoment för vibrations-/stöttålighet.

Innehåll

 • VIRB XE-actionkamera
 • Uppladdningsbart batteri
 • Laddningskabel
 • Fästen för montering på släta och välvda ytor
 • Fästen för lång och kort förlängning
 • Lång och kort friktionslänk
 • 2 långa och 1 kort förlängningsvred
 • Skruvnyckel
 • Dokumentation
Läs mer

Specifikationer

Artnr: GA010-01363-10
Lagerstatus: 5-10 dagar extra leveranstid

Dokument (1)

Omdöme

Lämna ett omdöme

C76J
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Rekommenderade tillbehör

Andra varor från samma varumärke

 • 4,995 kr
 • 329 kr