Cykelset Easy Active DogMotion

429 kr

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: I lager

Produktbeskrivning

Cykelset Easy Active DogMotion för utflykter med hunden! Detta cykelset är lätt att montera och plocka bort.
Lätt lästa monteringsinstruktioner medföljes. Passar de flesta cyklar! det här cykelsetet kan enkelt anpassas och justeras just efter din hund och cykel.

Tips:
Om din hund är otränad eller ovan att springa bredvid cykel bör du träna hunden på detta innan du börjar använda cykelsetet. Vi rekommenderar att man använder cykelsetet på hundar med en mankhöjd på minst 40 cm. De flesta hundar lär sig springa med setet på en gång. Koppla hunden vid cykeln och börja cykla. Vi rekommenderar att hunden använder en enkel sele istället för ett halsband när du ska använda setet. Setet kan monteras på cykelns båda sidor samt höjas och sänkas. Låt hunden själv få bestämma vilken hastighet och hur länge cykelturen ska pågå.

OBS! Att springa på asfalt kan skada eller överanstränga hundens trampdynor. Kom även ihåg att visa hänsyn till andra vägtrafikanter så som bilister och fotgängare.

Skötsel av Dogmotion cykelset:
Cykelsetets ytskikt är tillverkat av förkromad zink som är skyddad mot syreangrepp. Setet ska regebundet rengöras med vanligt såpvatten, poleras med vax och fjädern bör smörjas in med olja.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

3acG
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Dokument (0)

Blogga om