Garmin Jägarpaket

9999 kr

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: Tillfälligt slut, inkommande!

Produktbeskrivning

Garmin Jägarpaket innehåller allt Garmin en jägare kan behöva. Garmin Jägarpaket innehåller Garmin Alpha 50 handenhet, Fenix 5 Multisportklocka och Friluftskartan V5. Med Garmin Jägarpaket kan du hålla dig uppdaterad över jaktlaget!

Garmin Alpha 50 är den nya generationens system för hundspårning från Garmin som ger dig ännu bättre kontroll över dina jakthundar. Spåra upp till 20 hundar på ett avstånd upp till 14.5 km och med en uppdateringshastighet på 2.5 sekunder och få snabb feedback på din hunds position och status. Alpha 50 är användarvänlig, har stöd för att ta emot signaler från både GPS och GLONASS, dubbelt batterisystem, är förprogrammerad med en fritidskarta över Europa i skala 1:100 000 och 1-års kostnadsfri prenumeration på BirdsEye Satellite Imagery ingår . Nya prestationsdata gör det nkelt att analysera din hunds spår och beteende. 

Garmin Fenix 5 Multisportklocka med GPS för jägare, atleter och äventyrare

Nya Garmin Fenix 5 är multisportklockan med GPS för atleter och äventyrare på alla nivåer som är fullspäckad med avancerad tränings och prestationsfunktionalitet och har en sportig klockdesign. Nya Fenix 5 fungerar lika bra för träningsentusiasten som för jägaren - klockan kommunicerar trådlöst med Alpha 50 och 100 visar hundens riktning och avstånd direkt på armen.

Friluftskartan V5

Förbered dig inför ditt nästa härliga friluftsäventyr i Sverige. Med geografiska data från Lantmäteriet är den här produkten fulladdad med de funktioner du behöver för att komma dit du vill, oavsett om du vandrar, jagar eller klättrar.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

ASxqqc
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Dokument (0)

Blogga om

 

Andra varor från samma varumärke

  • 2890 kr
    ( 3299 kr)