Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Garmin Montana 700i GPS

7495 Kr

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: Beställningsvara

Produktbeskrivning

Garmin Montana 700i GPS

Tålig vattentät handhållen satellitkommunikationsenhet med GPS och en rad olika smarta funktioner och detaljer!

För att äventyrare ska kunna hålla kontakten och hitta rätt kan handhållna Montana 700i användas för navigeringen både i terrängen och på vägarna. Den har även globala meddelanden och interaktiv SOS via inReach satellitteknologi

Garmin Montana 700i GPS stödjer Multi-GNSS, ABC-sensorer och möjligheten att ladda ner BirdsEye-satellitbilder direkt till enheten vilket ger dig navigationsmöjligheter utöver det vanliga. Passar perfekt till jakt, mountainbike, vandring och för att navigation till de flesta fordon. Bland många andra funktioner går det att koppla Montana 700i till din Alpha- eller Astro-enhet för hundspårning.

TVÅVÄGSMEDDELANDEN
Utbyt SMS med nära och kära, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet (satellitabonnemang krävs).

INTERAKTIVT SOS
I händelse av en nödsituation utlöser du ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, ett professionellt globalt övervaknings- och responscenter som är tillgängligt dygnet runt (aktivt satellitabonnemang krävs).

GLOBAL ANSLUTNING
Istället för att förlita sig på mobiltelefonens täckning överförs nu dina meddelanden, SOS-varningar och spårning via det 100 % globala Iridium®-satellitnätverket (aktivt satellitabonnemang krävs).

INREACH WEATHER
Tjänsten med inReach väderprognoser ger detaljerade uppdateringar direkt till din Montana eller ihopparade enheter, så att du vet vad du kan förvänta dig under rutten.

TÅLIG KONSTRUKTION
Den här tåliga, vattentäta handburna enheten har testats enligt amerikanska militärstandarder och har en handskvänlig 5-tumspekskärm som är 50 % större än tidigare Montana-modeller.

CITY NAVIGATOR VÄGKARTOR
Byt smidigt från stig- till vägnavigering med förinlästa City Navigator- vägkartor, som vägleder dig med enkel och tydlig Turn-by-Turn röstguidning

TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA
Hitta rätt på äventyret med förinlästa TopoActive-kartor över Europa. Se höjder, kustlinjer, floder, landmärken med mera.

SATELLITVY
Hämta BirdsEye satellitbilder direkt till enheten (inget årsbonnemang krävs) för att se fotorealistiska vyer och skapa waypoints baserat på landmärken.

ABC-SENSORER
Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

ACTIVE WEATHER
Använd mobilanslutning2 för att få tillgång till aktuella prognoser från Active Weather via appen Garmin Connect™.

HUNDSPÅRNING
Jägare och tränare kan synkronisera handhållna Montana med kompatibla enheter i Astro®- eller Alpha®- serien (säljs separat) som hjälper dig att spåra brukshundar ute på fältet.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Du får tillgång till GPS, GLONASS och Galileo satellitnätverk vilket gör att Montana® 700i kan spåra i mer krävande miljöer än om den bara hade GPS.

SPÅRNING
Spåra din plats och dela den med andra hemma eller med andra som också är ute i naturen. De kan se hur det går för dig eller pinga din enhet för din GPS-plats och mycket mer via din webbaserade MapShare™-delningssida. (endast Montana 700i, 750i - satellitabonnemang krävs).

 

 

EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långt. Om du använder expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, kan Montana spåra i en vecka eller längre mellan laddningarna.

FÖRLÄNGD BATTERITID
Ett inbyggt, uppladdningsbart litiumjonbatteri ger mer än 18 timmars batteritid i GPS-läge.

FORDONSFÄSTEN
Med en mängd fästen som är kompatibla med Montana (säljs separat) kan du anpassa din navigeringsenhet så att den kan användas på terrängfordon, båtar, bilar, motorcyklar, husbilar och andra fordon.

Mer information

Blogga om