Hörselskydd Peltor SportTac Hunting

1195 kr
Lagerstatus: Tillfälligt slut, inkommande!
1 2 3 4 5
(2.6/5) Baserat på 10 betyg.
Peltor sporttac är utrustad med en förbättrad funktion för aktiv volymreglering

Produktbeskrivning

Specialutvecklad för jägare och skyttar.

Peltor sporttac är utrustad med en förbättrad funktion för aktiv volymreglering.

Peltor SportTac är ett smart val för aktivt hörselskydd. Den mjuka aktiveringen av funktionen för aktiv volymreglering ger användaren en extra god ljudåtergivning med färre störningar. Den unika digitala audiokretsen motverkar den plötsliga avstängningen av ljudet.

Elektroniken i Peltor SportTac reagerar blixtsnabbt och skyddar på så sätt användarens hörsel mot höga impulsljud. Systemet reagerar så mjukt att du i de flesta fall aldrig kommer att höra avstängningen av ljudet när skyddet aktiveras. Liksom Peltors andra hörselskydd med aktiv volymreglering förstärker SportTac även ljud, så att du faktiskt hör bättre än vad du hade gjort utan hörselskydd. Givetvis kan du ansluta jaktradio till hörselskyddet, så att du kan kommunicera fritt hela tiden.

Smidig funktion för aktiv volymreglering, som motverkar abrupt avstängning av ljudet. Med de utbytbara ytterskalen går det lätt att byta färg på kåporna. Kan anslutas till jaktradio. Försedd med en automatisk avstängningsfunktion. Hopfällbar. Drifttid ca 600h Medföljer 2 st batterier Medföljer orange och grönt ytterskal

Produktomd�men

Lämna ett omdöme

JThSqS
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Dokument (0)

Blogga om

 

Rekommenderade tillbehör