Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Swedteam Ridge Pro Jaktställ

Välj tillval till din produkt

  • Swedteam Ridge Pro M Jacket Desolve Veil

    Välj Storlek

    + 0 Kr
Rensa mitt val

  • Swedteam Ridge M Byxa Desolve Veil

    Välj Storlek

    + 0 Kr
Rensa mitt val
3790 Kr (4890 Kr)
Prissänkt vara

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: I lager

Produktbeskrivning

Swedteam Ridge Pro Jaktställ

Swedteam Ridge Pro Jaktställ är ett mycket bekvämt och prisvärt jaktställ som passar för de flesta jakttillfällen. Gjort i ett tyst material och utrustat med COVERTEX® för skydd mot vatten och vind.

Ridge Pro M Jacket är en kort, smidig jacka, särskilt passande för aktiv jakt tillverkad i ett tyst material och hålls vind- och vattentäta med COVERTEX®. Swedteam Ridge Pro M Jacket är en något tightare jaktjacka med många specialfickor anpassade för både höger- och vänsterskyttar. Swedteam Ridge Pro M Jacket passar för de flesta jakttillfällen och är dessutom snygg i det världsrevolutionerande kamouflagemönstret DESOLVE® Veil.

Ridge Pro M Byxa är en klassisk jaktbyxa tillverkad i ett tyst material och hålls vind- och vattentäta med COVERTEX®. Swedteam Ridge Pro M Byxa med unikt mönster och klassisk passform med dubbla benfickor och lite tightare passform än Classic varianten. Swedteam Ridge Pro M Byxan passar för de flesta jakttillfällen och är dessutom snygg i det världsrevolutionerande kamouflagemönstret DESOLVE® Veil.

Storlekar C 46-60

Mer information

Blogga om