Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Swedteam Titan Classic Jaktställ

Välj tillval till din produkt

  • Swedteam Titan Pro M Jacka

    Välj Storlek

    + 0 Kr
Rensa mitt val

  • Swedteam Titan Classic Byxa

    Välj Storlek

    + 0 Kr
Rensa mitt val
4990 Kr (6690 Kr)

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: I lager

Produktbeskrivning

Swedteam Titan Classic Jaktställ

Swedteam Titan Classi jaktstället är ett exklusivt ställ med extra bra slitstyrka speciellt utvecklad för god rörlighet. Swedteam Titan Pro är försett med NEONORDIC® 200 membranet för bästa kombination av vattentäthet och andning.

Swedteam Titan Pro M Jacka

Swedteam Titan Pro M Jacka är en exklusiv jaktjacka i kort modell med extra bra slitstyrka speciellt utvecklad för god rörlighet. Swedteam Titan Pro M Jackan är försedd det finaste membranet NEONORDIC® 200, för bästa kombination av vattentäthet och andning. Swedteam Titan Pro M Jackan ha praktiska fickor för radio och GPS samt ventilation i armhålorna. Avtagbar huva och justerbar fåll gör det enkelt att anpassa efter behov och tycke. Passar utmärkt för aktiv jakt.

Swedteam Titan Classic Byxa

Swedteam Titan Classic Byxan är en högfunktionell jaktbyxa med lite vidare passform med hög flexibilitet. Swedteam Titan Classic Byxan är försedd med det finaste membranet från Swedtem NEONORDIC® 200, för bästa kombination av vattentäthet och andning. Swedteam Titan Classic Byxan har justerbara benslut och ventilation i sömmarna på benets insida. Snedställda fickor upptill och praktiska lårfickor.

Mer information

Blogga om