Ultracom R10 Hybrid

Hem » FÖR HUNDEN » Hundpejl » Produkt
19,900,00

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: Tillfälligt slut, inkommande!

Produktbeskrivning

Förboka ditt exemplar redan nu! Priset kommer att fastställas i början av April och leveranserna kommer ske till säsongen i beställningsordning!

Vid beställning välj hämtas på RM Jakt andra betalsätt - Betalas i butik!

Ultracom R10 Hybrid är världens första hundspårningsenhet som kombinerar VHF och GSM i samma enhet - Ultracom R10 Hybrid. Tack vare VHF-teknologin kan pejlen användas i områden som helt saknar mobiltäckning och så har du GSM pejl för obegränsad räckvidd. 

Utvecklingen av Ultracom R10 Hybriden har börjat redan år 2018 och har genomgått omfattande tester med olika hundar och hundraser i olika väderförhållanden. Omfattande men tidskrävande fälttest har gjorts för att säkerställa enhetens tillförlitlighet även under extrema förhållanden.

Ultracom R10 Hybrid har ett utbytbart och laddbart batteri som representerar en testad och pålitlig teknik. Batteritiden är med den tre sekunders nästan realtids spårningsintervallen ca. 24h. Med längre spårningsintervall och om man växlar halsbandet till batterisparläge, kan man förlänga drifttiden från några dagar upp till tom. en vecka.
Ultracom R10 Hybridens toppfunktioner inkluderar bland annat, ett fjärrstyrt ultraljust LED varselljus, exakt skallindikator, ståndlarm och utbytbart halsband. Enheten har också en uppringningsfunktion, dvs. man kan ringa till hunden och lyssna på om den skäller. Enheten kan också placeras i Ultracom hundvästen och passar därmed att användas även med mindre hundar. Spårning av halsbandet sker med Ultracom mobilapplikationen som innehåller högkvalitativa kartor över hela världen. Hundens spårningsinformation kan delas mellan teamets medlemmar vilket ökar säkerheten och gemenskapen.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

5PXYn
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Dokument (0)

Blogga om

 

Andra varor från samma varumärke