Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Avignon Värmeväst 6000 mAh

Hem » OUTLET » Produkt

Välj Storlek

995 Kr (2395 Kr)

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: Först till kvarn

Produktbeskrivning

Avignon Värmeväst 6000 mAh

Avignon Värmeväst i mjukt och behaglig softshell. Avignon värmevästen styrs med enkel knappkontroll på utsidan av västen och levereras komplett med 6000 mAh powerbank och laddningskit med micro USB och väggkontakt.

INSTRUKTION

Ladda det bifogade 5V 6000 mAh Lithium-Poly-batteriet med bifogade USB och väggadapter.
När batterierna är laddade, koppla dem till USB-porten som finns i vänster ficka och lägg sedan tillbaka i facket som finns inuti fickan.
För att sätta på värmen i västen, tryck in knappen på utsidan av västen, håll den intryckt i 3-5 sekunder. Tryck sedan på knappen 1-3 gånger för att ställa in den värmenivå som önskas. Det finns 3 nivåer. För att stänga av, håll knappen intryckt 3-5 sekunder, tills lampan slocknar.

SKÖTSEL
1. Koppla ur Power Bank-batteriet, när västen inte används.
2. Västen kan tvättas i 30 grader, programval handtvätt, i tvätt-maskin. Sätt på skyddet som finns inuti fickan, stoppa ner USB-kontakten i den inre fickan med kardborrfäste, stäng blixtlåset. OBS! Power Banken ska ej med i tvätten.
3. Tvättas separat. Använd ej mjukgörande medel.
4. Lägg plant för att torkas. Ej i torktumlare, på element eller i torkskåp.

ANVÄNDNING OCH FÖRVARING
1. Det är viktigt att Power Banken håller minst 25% laddning när det inte används. Detta för att säkerställa livslängden och kvalitet.
2. Ta ur Power Banken ur västen när den inte används. Även om systemet är avstängt, så dräneras batterierna på styrka om de är inkopplade.
3. Power Banken hanteras varsamt. Omsorg och bra förvaring av batterierna säkerställer längre användning.
4. Använd endast Power Bank till en HEAT-produkt, med en Ampere lägre än maximal kapacitet. T ex om dessa batterier har max 2 Amp, kan de inte användas till produkter som drar mer än 2 Amp. Använd heller ej med högre styrka. Kontrollera noggrant, så att batterierna inte överhettas och då förstörs.
5. För att använda maximal batteritid till värme. Värm upp västen innan användning. Att hålla värmen, och inte värma upp när du redan är kall, ger längre värmetid.
6. Vid minus 10-15 grader, rekommenderas värmenivå MEDIUM/orange 50%. Vid lägre temperaturer använd HÖG/röd 100% under ca 5 minuter för ordentlig uppvärmning. Återgå sedan till LÅG/grön alternativt MEDUM/orange, beroende på vad som känns bra. Detta för att inte orsaka överhettning och/eller obehag.

Dokument

Blogga om