Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Ultracom R10 Hybrid GPS Hundpejling

Hem » FÖR HUNDEN » Hundpejl » Produkt

Välj tillval till din produkt

Tracker Licens 1år

Tracker Licens 1år

 • Ja Nej

  Tracker Licens 1år

  + 745 Kr
Rensa mitt val
13495 Kr

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: Endast 3 st kvar i lager!

Produktbeskrivning

Ultracom R10 Hybrid GPS Hundpejling

Ultracom R10 Hybrid GPS Hundpejling är världens första hundspårningsenhet som kombinerar de bästa funktionerna och egenskaperna i två olika anslutningstekniker. Du kan använda hundpejlen i alla omständigheter var som helst i världen, även där mobilnätverket inte fungerar.

Du är alltid på kartan - Ultracom R10 Hybriden använder alla operatörers mobilnät och har obegränsad täckning inom täckningsområdet. Om enheten inte kan ansluta till mobilnätverket växlar enheten till VHF-funktionen.

Mästaren av snabba situationer - Fördelen med enhetens VHF-funktion är snabb, nära realtids spårning, vilket ökar säkerheten och hjälper till i snabba situationer.

Användarvänlighet - Ultracom R10 Hybriden levereras som ett helt färdigt att använda paket. Den levereras med ett förinstallerat Ultracom Global SIM-kort som är förbetald i 12mån. Paketet innehåller också ett, 1års användningstid till Ultracom appen. Ultracom appen tillsammans med halsbandet, är verkligen lätt att ta i bruk. Du behöver bara ladda ner och installera appen och ladda batterierna så är du redo för nya äventyr.

MOBILIDATA & VHF

Ultracom R10 Hybrid använder både mobilnätverket och VHF-anslutning. Halsbandet levereras färdigt med ett förinstallerat Ultracom Global SIM powered by Telia SIM-kort som fungerar i alla tillgängliga mobilnätverk. Räckvidden är obegränsad i mobilnätverket. Ifall halsbandet inte kopplar upp i mobilnätverket, startar VHF-enheten spårningen automatiskt.

SPÅRNING NÄSTAN I REALTID

När VHF-anslutningen är på och spårningsintervallen på 3sek vet användaren hundens position näst intill i realtid.

LÅNG BATTERITID

VHF-mottagaren har ca. 48h batteritid och pejlen ca.40 h. Genom att använda halsbandets avancerade energisparfunktioner och längre spårningsintervall, kan batteritiden vara även upp till en vecka.

ULTRACOM APP

Upplev och dela jaktupplevelsen på ett helt nytt sätt med Ultracom Appen och Ultracom R10 Hybridens mångsidiga funktioner.

DURA-ARMOR™

R10 Hybriden har Dura-Armor™ teknologin på båda höljena och halsbandet. Halsband är vattentätt 30min i 0,5m djup. R10 Hybriden är tillverkad i Finland och den har två års garanti.

BARK SENSE™

Tack vare den intelligenta Bark Sense™ mikrofonteknologin, räknar enheten hundens skall säkert och pålitligt. Halsbandet har också en uppringningsfunktion och man kan ringa till den och lyssna när hunden skäller i realtid. Användaren kan också finjustera Bark Sense™ mikrofonen vid behov direkt i Ultracom appen.

VARSELLJUS

Halsbandet har ett fjärrstyrbart super-LED varselljus för att öka hundens säkerhet.

Ultracom R10 Hybrid GPS Hundpejling innehåller:

 • Ultracom Hybrid R10 pejl med utbytbar halsbandsdel
 • VHF-mottagare
 • 2st 18650 Li-Ion batterier
 • Batteriladdare
 • Ultracom Global SIM Powered by Telia SIM-kort 12mån
 • Ultracom app 1-månads abonnemang

Mer information

Blogga om

 

Rekommenderade tillbehör

 • 745 Kr
 • 349 Kr
  (Ord. Pris: 396 Kr )