Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Haghus Glidsnösko 145cm

Hem » FRILUFTSLIV » Snöskor » Produkt

Välj tillval till din produkt

LÄGG TILL STAVAR

LÄGG TILL STAVAR

  • Ja Nej

    Haghus Teleskopstav Hunter

    + 595 Kr
Rensa mitt val

Produktbeskrivning

Haghus Glidsnösko 145cm

En utmärkt glidsnösko från Haghus som gör det lätt att komma igång. Glidsnökon fungerar utmärkt i oländig terräng, i sluttning, på öppen sjö etc. Glidsnöskon är lätt att åka på även varierande terräng eftersom den är kortare än vanliga skogsskidor, men mycket bredare. Skidsulan är implementerad med Fish Skin-teknik, det vill säga när skidsulan glider framåt dämpas inte Fish Skin farten, men när du stannar och börjar glida bakåt tar Fish Skin sulan tag och håller dig på plats.

Skidans spets är bredare än baksidan så att den lätt tar sig upp till ytan även i djup snö. Skidans bredd är ca 15cm, vilket garanterar god lastbarhet även i djup snö.

Bindning: Skidans turbindning är justerbar och passar skor storlek 36-45. Bindningen har en gångjärnsstruktur och är snabbt justerbar. Lämplig för gjutna skor, gummistövlar etc. Bindningen justeras genom att klämma ihop metallstiftet i bindningens kropp, vilket släpper låset. Flytta bandaget till rätt plats så att propparna på den främre delen av bandaget fångar skons tå och flytta den bakre delen av bandaget till skons häl. Lås sedan den på plats. Justera bandaget redan hemma och prova innan du går ut.

  • Skidlängd 145cm, bredd 14,5cm. 1,75 kg.
  • Passar: 80-110kg
  • Bidning 36-45 för storlek skor beroende på storleken på skorna.

Dokument

Blogga om