Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Ultracom

Ultracom Oy från norra Finland har i flera år utfört ett långsiktigt och innovativt utvecklingsarbete inom trådlös dataöverföring. Företaget utvecklar, marknadsför och producerar radiotekniska enheter och tillämpningar för sina kunders olika behov. Som ett resultat av det här arbetet har Ultracoms kunder varit de första på marknaden som fått utnyttja flera av produkterna och egenskaperna. I Sverige har alla enheter tidigare gått under namnet Swepoint.

Ultracom etablerades 1993 för att svara på industrins behov av trådlös dataöverföring. Kunnandet inom den trådlösa dataöverföringen flyttade snart över också till konsumentelektroniken då Ultracom 1996 lanserade lokaliseringsenheten för jakthundar.

Lokaliseringsenheterna som utnyttjade trådlös dataöverföring nådde omedelbart en enorm popularitet som även stakade ut riktningen för företagets framtid. Företagets otaliga innovationer och användningen av den nya teknologin i produkterna gav bland annat lokaliseringsenheterna för jakthundar den form de har idag.

Idag utvecklar företaget olika typer av produkter för lokalisering av djur, och i produktutbudet finns utöver hundlokaliseringsenheter även produkter och programvara för att lokalisera boskap.

Även om produkterna används för många olika typer av behov så finns det en sak som förenar dem: Ultracom Oy, experten på trådlös dataöverföring.

Läs mer
Produkter
12 36 72