Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Hem » KÖTTHANTERING

Några varor från KÖTTHANTERING

Tillvaratagande av vilt och kötthantering är en mycket viktig del i jägarens vardag. Hur du behandlar viltet efter jakten betyder mycket för slutresultatet i köket. Även hur du går tillväga när du förpackar viltet när du fryser in det har också en stor betydelse för kvalitén. Kötthantering består av många olika steg - ända från slakt till bord med både malning och korvsprutor däremellan.

Köp tillbehör till kötthantering online

Om du är väldigt noggrann med kötthantering så har du hittat rätt! Kötthantering innebär flera steg och kräver ett flertal produkter - något som vi givetvis har ett brett utbud av. Hos oss kan du hitta allting som kötthantering kräver, allt från köttkvarnar, slaktgalge till engångshandskar. Är det någon enstaka produkt som du saknar - eller är det kanske så att du behöver hela rubbet? Oavsett vad du är ute efter, så hittar du alla tillbehör som du behöver till din kötthantering här nedan.

Hos oss kan du köpa tillbehör till din kötthantering online på ett väldigt säkert och smidigt sätt. Vi har alltid snabba leveranser och säkra betalningar.

Läs mer
Produkter
12 36 72
Totalt 44 poster
Sida 1 av 2
1 2