Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Hem » KÖTTHANTERING » Slaktset och knivar

Slaktset och knivar

Efter en lyckad jakt är det dags att ta hand om köttet - och då gäller det att ha ett slaktset förberett! Något som är bra att känna till är att det är en mycket större risk att skada sig med slöa knivar. Ett bra val är att välja en slaktkniv med ett ergonomiskt designat grepp och som förbättrar din precision och underlättar ditt detaljarbete för dig!

Köp slaktset online

Vill du ta hand om köttet och är ute efter ett slaktset? Då har du hittat rätt! Hos oss hittar du vårt breda utbud av slaktknivar från leverantörer såsom Eka knivar och Fällkniven. Vi är väldigt noga med att välja ut slaktknivar av hög kvalité. Tack vare det stora sortimentet finns det något för alla. Vi har bland annat slaktknivar med lagom bladlängd för att kunna hålla tempot uppe, rakare rygg på bladet som gör kniven mindre, spetsigare och smidigare och många andra varianter. Titta igenom utbudet ordentligt och välj det slaktset som passar dig bäst.

Hos oss kan du köpa slaktset online på ett väldigt säkert och smidigt sätt. Vi har alltid snabba leveranser och säkra betalningar.

Läs mer