Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop

Altai Hok Glidsnösko paket 125cm

Välj tillval till din produkt

Haghus Teleskopstav Hunter

Haghus Teleskopstav Hunter

  • Ja Nej

    Haghus Teleskopstav Hunter

    + 395 Kr (Ord. Pris 495 Kr)
Rensa mitt val
3795 Kr

Enhetsfrakt 59kr

Snabba leveranser

Fria byten

Lagerstatus: Först till kvarn

Produktbeskrivning

Altai Hok Glidsnösko paket 125cm

Altai Hok är en bred och kort skida med ett rejält grepp i botten – alla de som åker i skogen känner redan igen receptet.

Altai Hok är en bred och kort skida med ett rejält grepp i botten – en kombination som lämpar sig mycket bra för att åka skidor i skogen. Altai Hok-skidor är bekväma för att klättra upp och ner för backarna på grund av greppet. Altai Hok glidsnöskon kombinerar det bästa av skidor och snöskor. Dessa skidor är särskilt smidiga i den lilla, trasiga och täta terrängen, men fungerar även mycket bra i det fria. De praktiska Altai Hok-glidsnöskorna är lättare att kontrollera i backar än traditionella långa promenader. Skidans goda grepp dämpar tempot på ett lämpligt sätt, men förhindrar inte halkning. Glidsnöskorna har även liknande stålkanter som traditionella skidor. Av denna anledning håller de riktningen bra även på en isig sluttning.

Pivotbindning

Pivot-bindningen har en gångjärnsstruktur. Bandaget är kompatibelt med de flesta skor, som vandringskängor, gummistövlar eller vintersneakers. Bindningen är robust och flexplate-svängleden i botten och den fjädrande hälen möjliggör skidåkning med alla skor. Fästsystemet passar även bra för alla skor och stöder foten mycket bra. Bindningen är lätt att justera. Pivot-bindningen är lämpligt för skor i storlekarna 35 till 47,5. Du behöver inga verktyg för att justera längden på bindningen.

Funktioner:

  • Mycket smidig i liten, buskig och tät terräng
  • syntetiskt, stort område med fäste
  • Lättare att kontrollera i utförsbacken än traditionella skogs skidor
  • Stålkanter
  • Inkluderar skidor och bindningar. Längd 125 cm, spets 123 mm, midja 110 mm, häl 122 mm

Mer information

Blogga om